Болить рука після забою. Як лікувати (Дніпро)?
|
|
HzBoy | Дата: Суббота, 28.12.2024, 11:59 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Всім привіт! У мене біда: вчора впала і сильно вдарила руку. Спочатку думала, що минеться, але зараз вона дуже болить, і навіть рухати важко. Не впевнена, що це перелом, скоріше забій. Можливо, хтось знає, як зняти біль або які компреси можна зробити вдома? Дуже потребую ваших порад.
|
|
| |
antp111 | Дата: Суббота, 28.12.2024, 12:00 | Сообщение # 2 |
Рядовой
|
Перш за все раджу не затягувати. Якщо рука болить і є набряк, то краще зробити рентген, щоб виключити перелом. А поки що можеш прикладати холодний компрес – це допоможе зменшити набряк і біль. Також варто тримати руку в підвішеному стані, щоб не напружувати зайвий раз. Якщо біль сильний, можна випити знеболювальне, але консультація лікаря обов’язкова.
|
|
| |
fornodguest | Дата: Суббота, 28.12.2024, 12:01 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
|
У мене була схожа ситуація минулого року. Теж упав, і рука боліла кілька днів. Мені допомогли мазі з протизапальною дією. Також лікар радив нестероїдні протизапальні препарати для зняття болю і запалення. Але важливо не ставити собі діагноз самостійно – обов’язково звернися до травматолога.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Суббота, 28.12.2024, 12:04 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
|
Якщо після удару болить рука, важливо діяти правильно. По-перше, обов’язково зроби рентген, щоб виключити перелом або тріщину. По-друге, прикладай холодний компрес на 15-20 хвилин кожні 2-3 години в перші дні після травми. Для зменшення болю лікар може призначити нестероїдні протизапальні препарати у Дніпрі https://receptika.ua/ua....pr , такі як ібупрофен або диклофенак. Вони знімають набряк і запалення, а також допомагають швидше відновити рухливість суглобів. Крім того, мазі з протизапальною дією, як от гепаринова або індометацинова, добре доповнюють лікування. Але пам’ятай, що самолікування може бути небезпечним, тому краще проконсультуватися з лікарем. Також спробуй не перевантажувати руку, носи підтримуючу пов’язку, якщо лікар це порекомендує.
|
|
| |
olichka137 | Дата: Среда, 01.01.2025, 20:54 | Сообщение # 5 |
Лейтенант
|
Краще вчасно звнрнутися до лікаря.
|
|
| |
grukoedov | Дата: Четверг, 02.01.2025, 14:04 | Сообщение # 6 |
Майор
|
Я також раджу звертатися до лікаря, якщо є проблеми зі здоров'ям. Можете знайти хорошу клініку через сервіс kamon.ua , де представлені відгуки пацієнтів, що допоможе обрати надійного спеціаліста та клініку з високим рівнем обслуговування. Це дасть можливість отримати професійну консультацію і лікування в комфортних умовах, зекономивши час на пошук та порівняння варіантів.
|
|
| |