Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна замовити самбуку?
a_sovДата: Пятница, Вчера, 13:19 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Всім привіт! Планую замовити самбуку через інтернет, але ніколи раніше не купував алкоголь онлайн. Хочу, щоб це був оригінал, а не якась копія з сумнівним смаком. Як ви визначаєте, що магазин перевірений? Чи просите у продавця додаткові фото пляшки й акцизної марки перед оплатою, чи орієнтуєтесь тільки на відгуки?

HzBoyДата: Пятница, Вчера, 13:20 | Сообщение # 2
Генерал-полковник
Я завжди прошу фото пляшки з різних ракурсів, особливо акцизу і кришки. Якось на фото помітив дрібну подряпину на пробці — продавець сказав, що це через транспортування, і запропонував іншу. Це хороший знак, коли продавець йде назустріч.

menigorekДата: Пятница, Вчера, 13:21 | Сообщение # 3
Генерал-майор
А я дивлюся ще на колір рідини й етикетку. Був випадок, коли відтінок самбуки був темніший, ніж мав би бути, і це вже насторожує. Тому прошу фото при денному світлі, щоб нічого не приховувало.

taras_gamperДата: Пятница, Вчера, 13:22 | Сообщение # 4
Майор
Цитата menigorek ()
А я дивлюся ще на колір рідини й етикетку. Був випадок, коли відтінок самбуки був темніший, ніж мав би бути, і це вже насторожує. Тому прошу фото при денному світлі, щоб нічого не приховувало.

Я замовляв Самбуку в Маудау https://maudau.com.ua/categor....mbuka-2 з доставкою Новою поштою – і все пройшло без жодних косяків. Оформив замовлення у неділю ввечері, і вже в понеділок отримав номер ТТН. Відстежував через додаток НП – бачив, як товар поетапно рухався, і це реально зручно, бо ти розумієш, коли можна планувати забрати.
Упаковка – бомба: пляшка була в щільній коробці, плюс додатково обмотана плівкою з повітряними подушками, так що навіть якщо коробку кидати, нічого б не сталося. Прийшов у відділення, перевірив прямо там – все ціле, етикетка ідеальна, жодних подряпин. Смак Самбуки – те, що я люблю: насичений аромат анісу і приємна солодкість.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025