Де можна купити ревізійні люки під плитку?
|
|
Hellibama | Дата: Пятница, Вчера, 19:21 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
|
Де можна купити ревізійні люки під плитку для облаштування на ділянці? Планую закрити доступ до інженерних комунікацій так, щоб все виглядало естетично, але водночас було легко відкрити у разі потреби. Цікавлять моделі, що витримують навантаження, не бояться вологи й добре маскуються під плитку.
|
|
| |
bitochek_bit | Дата: Пятница, Вчера, 19:21 | Сообщение # 2 |
Подполковник
|
Минулого літа встановлював у дворі ревізійний люк під плитку, щоб закрити доступ до водопровідного колодязя. Дуже зручно, що кришка зливається з покриттям, і його взагалі не видно. Обрав модель із нержавіючим каркасом і міцними петлями, щоб витримувала вагу людини. За рік використання нічого не деформувалося і не заїдає при відкриванні.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Пятница, Вчера, 19:22 | Сообщение # 3 |
 Генерал-полковник
|
У мене на терасі стоїть ревізійний люк під плитку, який ми вмонтували ще під час благоустрою подвір’я. Дуже сподобалося, що після укладання плитки він майже непомітний, а механізм відкривається без зусиль. Навіть після кількох сезонів дощів і морозів він працює так само, як у перший день. Думаю, що це одне з найзручніших рішень для приватного будинку.
|
|
| |
wewilin | Дата: Пятница, Вчера, 19:22 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
|
Коли робив благоустрій ділянки, шукав спосіб приховати ревізійний колодязь так, щоб він не псував вигляд плиткового покриття. Зупинився на ревізійному люку під плитку з надійною металевою рамою та продуманим механізмом фіксації. Монтаж виявився простішим, ніж очікував, а після завершення робіт люк повністю злився з навколишньою поверхнею. На сьогоднішній день ревізійні люки під плитку можна купити в компанії VODALAND, і там є різні розміри та конструкції під конкретні завдання. Використовую вже три роки — жодної корозії, механізм не клинить, плитка не потріскалася, навіть коли по ньому регулярно ходять люди.
|
|
| |