Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна купити Guinness?
kirilzhilenko80Дата: Воскресенье, Вчера, 13:31 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Збираюся зробити подарунок другу, він фанат Guinness. Хочу знайти, де купити справжнє, щоб не виглядати смішно з якоюсь підробкою. Чесно кажучи, трохи переживаю, бо він розбирається в пиві і точно відчує різницю. Може, хтось уже купував і може підказати перевірений варіант?

a_sovДата: Воскресенье, Вчера, 13:31 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Я теж стикався з такою проблемою. У звичайних магазинах не завжди буває, особливо в маленьких містах. Я кілька разів шукав для подарунка, але доводилось брати щось інше. Було б класно мати стабільне місце, де є Guinness.

kirilzhilenko80Дата: Воскресенье, Вчера, 13:32 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Мені казали, що Guinness у нас офіційно продається, але не скрізь. Тому або ловити в спеціалізованих магазинах, або шукати в онлайні. Особливо якщо це на подарунок – краще замовляти, щоб бути впевненим у якості. Бо на полицях в магазинах часто залишається лише кілька пляшок, і не факт, що вони свіжі.

Сообщение отредактировал kirilzhilenko80 - Воскресенье, 17.08.2025, 13:32

menigorekДата: Воскресенье, Вчера, 13:32 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Цитата kirilzhilenko80 ()
Мені казали, що Guinness у нас офіційно продається, але не скрізь. Тому або ловити в спеціалізованих магазинах, або шукати в онлайні. Особливо якщо це на подарунок – краще замовляти, щоб бути впевненим у якості. Бо на полицях в магазинах часто залишається лише кілька пляшок, і не факт, що вони свіжі.

Я замовляв у Маудау, і це був кращий варіант, бо сервіс реально на висоті: доставка прийшла швидше, ніж я очікував, пляшки оригінальні, смак той самий, як має бути, ще й акції часто бувають, можна зекономити.
Я вже кілька разів там купував, і жодних нарікань, для подарунків це взагалі супер, бо не треба переживати, що буде підробка чи залежаний товар. Один раз робив велике замовлення — не тільки Guinness https://maudau.com.ua/category/pyvo/product_brand=guinness а й кілька інших сортів пива, плюс пару пляшок вина, і все приїхало одним пакунком, запаковане професійно, кожна пляшка в окремому захисті. Зручно, що можна оплачувати різними способами: і карткою одразу, і при отриманні. Вони ще й бонуси нараховують за покупки, наступного разу можна використати як знижку, у мене вже є кілька таких накопичених балів, і це реально приємно. Для мене це показник, що магазин дбає про клієнтів і думає про довготривалу співпрацю.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025