Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Шукаю якісний ром
menigorekДата: Воскресенье, Вчера, 14:27 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Привіт форумчани! Підкажіть, будь ласка. Шукаю якісний ром, хочу замовити по інтернету, бо в наших магазинах вибір дуже бідний, а ціни — захмарні. Планую зробити коктейлі для вечірки, і потрібен нормальний ром, а не якийсь дешевий сурогат. Чи реально знайти адекватний варіант онлайн, і щоб швидко доставили?

a_sovДата: Воскресенье, Вчера, 14:28 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Я теж колись шукав саме ром, бо вирішив зробити «піна коладу» для друзів. У магазинах біля дому — нічого путнього, максимум пару пляшок невідомих марок. Тому без інтернету тут ніяк. Замовляти через онлайн реально зручніше, там хоча б є вибір.

HzBoyДата: Воскресенье, Вчера, 14:28 | Сообщение # 3
Генерал-полковник
Згоден, у звичайних супермаркетах асортимент маленький, і часто лежать тільки популярні бренди, які коштують удвічі дорожче. Я також кілька разів чув від знайомих, що краще брати через інтернет — і дешевше, і вибір ширший. Особливо якщо треба щось цікавіше для коктейлів.

misterbicipsДата: Воскресенье, Вчера, 14:29 | Сообщение # 4
Генерал-лейтенант
Цитата HzBoy ()
Згоден, у звичайних супермаркетах асортимент маленький, і часто лежать тільки популярні бренди, які коштують удвічі дорожче. Я також кілька разів чув від знайомих, що краще брати через інтернет — і дешевше, і вибір ширший. Особливо якщо треба щось цікавіше для коктейлів.

Я замовляв ром кілька разів в інтернет-магазині Маудау https://maudau.com.ua/category/rom і дуже задоволений. По-перше, там величезний вибір: є і популярні бренди, і більш рідкісні варіанти. Ціни приємніші, ніж у звичайних магазинах, а ще й акції часто трапляються.
Доставка завжди була швидка, максимум за два дні отримував замовлення прямо додому. Упаковка надійна — жодного разу нічого не розбилось. Дуже сподобалось, що менеджери передзвонюють, уточнюють деталі, і сервіс справді на рівні. Для мене тепер цей маркет - це основний варіант, коли треба купити ром.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025