Вибір якісної та стильної сукні
|
|
alinagershik | Дата: Понедельник, Вчера, 09:58 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
|
Наразі замислилась про оновлення гардеробу й шукаю якісну та стильну сукню, яку можна носити і на роботу, і на якісь більш святкові події. Зараз стільки різних варіантів – від мас-маркету до локальних українських брендів – що просто розбігаються очі. Хотілося б знайти щось, що поєднує сучасний дизайн, приємні тканини й гарну посадку.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, Вчера, 10:06 | Сообщение # 2 |
 Генерал-лейтенант
|
Я зазвичай орієнтуюся на натуральні тканини й універсальний крій. Коли вибираю будь-який одяг, намагаюся уникати надто трендових речей, бо вони швидко виходять з моди. Часто дивлюся на відгуки про бренди, адже це допомагає зрозуміти, як поводиться річ після прання. Щодо магазинів – іноді купую в офлайн-бутіках, іноді замовляю онлайн, але завжди перевіряю, чи є можливість повернення, якщо не підійде.
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Понедельник, Вчера, 10:15 | Сообщение # 3 |
 Полковник
|
Я теж підтримую ідею звертати увагу на тканину та крій. Ще важливо, щоб бренд був перевірений часом – так спокійніше, що одяг прослужить не один сезон. У мене є кілька моделей стильного одягу, куплених два роки тому, і досі носяться, як нові. Часто зважаю на етику виробництва: чи бренд український, чи підтримує локальне виробництво, бо зараз це також важливо.
|
|
| |
Yaryna | Дата: Понедельник, Вчера, 12:19 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
|
Цитата alinagershik (  ) Наразі замислилась про оновлення гардеробу й шукаю якісну та стильну сукню, яку можна носити і на роботу, і на якісь більш святкові події. Зараз стільки різних варіантів – від мас-маркету до локальних українських брендів – що просто розбігаються очі. Хотілося б знайти щось, що поєднує сучасний дизайн, приємні тканини й гарну посадку. Я нещодавно теж шукала універсальну сукню і можу поділитися власним досвідом. Для мене головне – щоб річ не просто гарно виглядала на фото, а й добре сідала по фігурі, мала якісний пошив і не втрачала вигляд після прання. Дуже допомагає, коли є реальні відгуки і фото покупців, тоді легше уявити, як виглядатиме на тобі. До речі, під час пошуків натрапила на магазини CHER’17 – це український бренд якісного та стильного одягу https://cher17.com/product-category/sukni , і нещодавно купила у них класне стильне плаття. Воно ідеально підійшло як для офісу, так і для неформальних зустрічей, тканина приємна, і після кількох прань виглядає як нова. Ще важливий момент – вони пропонують адекватні ціни для такого рівня якості, плюс підтримуємо наших виробників. Тож раджу приглядатися до таких брендів, бо це інколи значно вигідніше і якісніше, ніж закордонних брендів речі.
|
|
| |