Чи варто брати кольорові EVA килимки?
|
|
HzBoy | Дата: Вторник, Вчера, 12:55 | Сообщение # 1 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
|
Давно думаю оновити салон і хочу взяти EVA килимки, але не можу вирішити, чи варто брати кольорові? На фото в інтернеті виглядають яскраво і стильно, але боюся, що на них буде видно кожну піщинку та краплю. Особливо хвилює, чи не доведеться постійно їх відмивати. Може, хтось має досвід і скаже, чи воно реально практично, чи краще не ризикувати й брати щось більш стримане?
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вторник, Вчера, 12:56 | Сообщение # 2 |
 Генерал-лейтенант
|
Я вже два роки катаю з кольоровими EVA килимками, в мене чорні з червоною окантовкою. Це просто бомба, виглядає круто і доглядати легко. Вода і бруд залишаються в осередках, промив водою і знову як нові. Чесно, на темному фоні пилу майже не видно, а кольорова окантовка додає “родзинку” салону. Єдине, не раджу брати зовсім світлі, типу білі чи молочні, бо там і справді видно все, а от темні з кольоровим акцентом, то саме те.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Вторник, Вчера, 12:57 | Сообщение # 3 |
 Генерал-полковник
|
Якраз думав про щось із кольоровою окантовкою. А скажи, будь ласка, колір тримається нормально? Не вигоряє на сонці і не тьмяніє від миття? Бо салон темний, хочеться зробити контраст, але не хочу, щоб через рік воно перетворилося на бляклу пляму. Якщо реально якість нормальна і колір стійкий, то я б узяв кольорові без сумнівів.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вторник, Вчера, 13:01 | Сообщение # 4 |
 Генерал-лейтенант
|
Цитата HzBoy (  ) Якраз думав про щось із кольоровою окантовкою. А скажи, будь ласка, колір тримається нормально? Не вигоряє на сонці і не тьмяніє від миття? Бо салон темний, хочеться зробити контраст, але не хочу, щоб через рік воно перетворилося на бляклу пляму. Якщо реально якість нормальна і колір стійкий, то я б узяв кольорові без сумнівів.
Кольорові EVA килимки - це не лише про красу, а й про довговічність, якщо правильно підібрати виробника. Я працюю в цій темі й можу сказати, що якісний EVA-матеріал не вигоряє на сонці, не втрачає кольору після миття і не розлазиться. Це не тканина, а спеціальна структура з осередками, яка тримає форму й вигляд роками. Плюс кольорові варіанти справді освіжають інтер’єр, навіть у старих авто салон виглядає сучасніше. Якщо хочеш перевірений варіант, раджу подивитися авто килимки https://evasota.com/ на EVASOTA. У них величезний вибір ковриків, більше ніж для 3500 моделей авто, можна підібрати і колір, і окантовку, і навіть підп’ятник. Вони працюють на якість, роблять за індивідуальними лекалами лазерного крою, тому килимки сідають як рідні. Плюс доставка по Україні дуже швидка. Я бачив, як клієнти після кількох років користування залишають відгуки, що килимки виглядають майже як нові. Так що кольоровий варіант - це сміливе, але абсолютно практичне рішення.
|
|
| |