Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна замовити хорошу каву в зернах?
a_sovДата: Вторник, Вчера, 13:17 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Привіт! Порадьте, будь ласка, де можна замовити хорошу каву в зернах? Я люблю готувати вдома еспресо і капучино, тому для мене важливо, щоб зерна були свіжі та ароматні. У магазинах біля дому часто трапляється або занадто кисла кава, або взагалі без смаку. Хочеться знайти стабільне джерело, щоб кожна покупка була вдалою. І щоб доставка була зручною, без зайвих проблем.

HzBoyДата: Вторник, Вчера, 13:17 | Сообщение # 2
Генерал-полковник
У мене був подібний досвід. Замовляв кілька разів в різних місцях і скажу відверто: смак сильно відрізнявся. Є зерна, які пахнуть неймовірно, а смак на виході — "ніякий". Бувало й так, що обжарка невдала — одні зерна пересмажені, інші майже сирі. Тому важливо знайти перевірений магазин. Я зараз беру тільки там, де бачу дату обсмажування, бо без цього є ризик нарватися на стару каву.

kirilzhilenko80Дата: Вторник, Вчера, 13:18 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Я не такий досвідчений у кавових питаннях, але теж помітив, що різниця між зернами велика. Колись брав найдешевшу каву у супермаркеті — смак був плаский і неприємний. Потім спробував дорожчу — різниця одразу відчутна. Хоча я не купував онлайн, але чув від знайомих, що там вибір набагато кращий. Мабуть, варто й собі ризикнути та замовити.

menigorekДата: Вторник, Вчера, 13:19 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Цитата kirilzhilenko80 ()
Я не такий досвідчений у кавових питаннях, але теж помітив, що різниця між зернами велика. Колись брав найдешевшу каву у супермаркеті — смак був плаский і неприємний. Потім спробував дорожчу — різниця одразу відчутна. Хоча я не купував онлайн, але чув від знайомих, що там вибір набагато кращий. Мабуть, варто й собі ризикнути та замовити.

Я вже кілька разів замовляв зернову каву в Маудау, і залишився повністю задоволеним. Асортимент https://maudau.com.ua/category/kava/typ_86=u-zernakh там величезний — є як класичні суміші для еспресо, так і моносорти з різних країн.
Дуже зручно, що можна підібрати під свій смак — більш кислі, більш гіркі або збалансовані варіанти. Доставка завжди приходила швидко, і кожен раз зерна були свіжими. Мені сподобалося, що упаковка якісна, з клапаном для виходу газів, щоб кава "дихала". Це показник того, що продукція дійсно свіжа. Я навіть друзям радив цей магазин, бо переконався у його надійності.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025