wewilin | Дата: Пятница, 12.09.2025, 14:17 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Группа: Проверенные
Репутация: 0
Статус: Offline
|
Що варто знати про кип’ячену воду з точки зору користі для здоров’я? Які процеси відбуваються з водою під час кип’ятіння і чому воно допомагає знищити мікроорганізми?
|
|
| |
lexetoc | Дата: Пятница, 12.09.2025, 16:18 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
Группа: Проверенные
Репутация: 0
Статус: Offline
|
Дізнався на сайті ЗІКО, що кип’ячення https://ziko.com.ua/shcho-v....-detali знищує більшість мікроорганізмів, тому така вода безпечніша за сиру. Водночас змінюється її склад — частина газів і органічних домішок зникає, а мінерали залишаються. Там пояснюється, що кип’ячену воду можна застосовувати у побуті для пиття та приготування їжі, але вона не завжди усуває всі шкідливі речовини.
|
|
| |