Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Планую пригнати машину з США, реально вирахувати всі платеж
NgarthuoДата: Вторник, 14.10.2025, 16:37 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Планую пригнати машину з США, хочу реально зрозуміти всі витрати. Податки, доставка, розмитнення - все разом. Чи можна якось вирахувати онлайн хоча б приблизно, щоб не було сюрпризів на кордоні? Хтось пробував робити це самостійно без брокера?

vasya195Дата: Вторник, 14.10.2025, 16:38 | Сообщение # 2
Полковник
Я пробував рахувати сам через різні калькулятори, але реально точний результат виходить тільки після оформлення документів. Є базова формула розмитнення, але додаткові збори і курси валют можуть сильно змінювати суму. Тому онлайн можна отримати приблизну цифру, але готуйся до коригувань.

bitochek_bitДата: Вторник, 14.10.2025, 16:38 | Сообщение # 3
Подполковник
У мене був досвід пригону авто з США. Я використовував калькулятор, отримав приблизно 50% від реальної кінцевої вартості. Доставка, страхування, портові збори додають суттєво. Важливо враховувати ще можливі збори митного брокера. Тобто онлайн цифра добре орієнтує, але повністю не покриває всіх витрат.

wewilinДата: Вторник, 14.10.2025, 16:39 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Щоб реально порахувати все самостійно, я користувався митним калькулятором автомобілів https://mitridat-container-transport.com.ua/mytnyui-calculator/ На сайті можна ввести точні дані авто, його рік, об’єм двигуна і приблизно зрозуміти податки і збори. Я вводив свою машину, дивився відразу всі платежі і коригував під валютний курс. 
Мені сподобалось, що можна відразу подивитися різні варіанти, включно з ПДВ і акцизом. Раджу робити кілька розрахунків з різними даними, щоб бачити межу і реалістично планувати бюджет. Також зручніше мати кілька сум для порівняння, бо брокери іноді додають свої комісії окремо, а тут ти одразу бачиш все, що впливає на кінцеву вартість.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025