|
Хто купував горіхи Big Bob в інтернеті варто брати чи краще?
|
|
| a_sov | Дата: Пятница, Сегодня, 12:08 | Сообщение # 1 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
|
Потрібно знайти нормальний сайт, де є горіхи Big Bob без прострочки і з адекватною ціною. Важливо, щоб була чітка вага і свіжі фото упаковок, бо часто трапляються старі партії. Хочу зрозуміти, де краще замовляти, щоб не переривати кожен раз усе вручну.
|
| |
| |
| menigorek | Дата: Пятница, Сегодня, 12:09 | Сообщение # 2 |
 Генерал-майор
|
Я дивлюсь на дату фасування і на те, як упаковані партії на фото. Якщо горіхи матові або різного кольору, краще не брати. Відправка у більшості нормальна, головне уникати найнижчої ціни, бо часто вона означає залежаний товар. Порівнюй по кількох позиціях.
|
| |
| |
| misterbicips | Дата: Пятница, Сегодня, 12:10 | Сообщение # 3 |
 Генерал-лейтенант
|
У мене працює правило брати лише там, де видно кілька типів фасування. Це дає розуміння, що товар оновлюють, а не тримають одну і ту саму партію. Ще корисно перевіряти відгуки з реальними фото і питати у продавця дату партії, якщо її не видно на картинці. Так легко уникнути пересмажених.
|
| |
| |
| kirilzhilenko80 | Дата: Пятница, Сегодня, 12:11 | Сообщение # 4 |
 Генерал-майор
|
Цитата misterbicips (  ) У мене працює правило брати лише там, де видно кілька типів фасування. Це дає розуміння, що товар оновлюють, а не тримають одну і ту саму партію. Ще корисно перевіряти відгуки з реальними фото і питати у продавця дату партії, якщо її не видно на картинці. Так легко уникнути пересмажених. Із практичних порад можу сказати так. Якщо потрібно обрати саме горіхи Big Bob і не витрачати час на перевірку кожного окремого магазину, зручно дивитись одразу у категорії з цим брендом. Ось варіант, де видно вагу і доступні позиції https://maudau.com.ua/categor....big-bob я там дивлюсь на два моменти. Перше, дата фасування на фото або у характеристиках має бути максимально свіжа. Якщо немає чіткого маркування, я не беру. Друге, якщо доступні кілька фасовок, беру найменшу і тестую смак перед тим, як замовляти більше. Це швидко показує, чи партія свіжа. Якщо структура рівна, без темних плям, смак стабільний і запах нормальний, тоді можна брати більший обсяг.
|
| |
| |