Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Які капсули Ariel брати для щоденного прання?
kirilzhilenko80Дата: Пятница, Сегодня, 12:55 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Потрібно купити капсули Ariel для прання, але в найближчих магазинах або немає потрібного об’єму, або ціна підскочила. Хочу замовити онлайн і взяти упаковку побільше, щоб не шукати кожного разу. Не можу визначитися, де надійно купити без підробок. Підкажіть, де реально оформляєте замовлення.

a_sovДата: Пятница, Сегодня, 12:56 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Беру капсули тільки там, де є чіткі фото і вказаний тип, бо в Ariel є багато варіантів з різною концентрацією. Якщо потрібні універсальні, дивись позначку All in 1. Для кольорових є окрема лінійка Color. Я ще перевіряю дату виробництва, вона інколи впливає на якість розчинення.

kirilzhilenko80Дата: Пятница, Сегодня, 12:56 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Я орієнтуюсь на кількість капсул у відрі, бо великі упаковки виходять вигідніше. Важливо дивитись, щоб упаковка була запаяна і не мала пошкоджень, бо в капсулах рідкі компоненти і вони швидко втрачають властивості при неправильному зберіганні. Для білизни беру варіанти зі свіжим ароматом, бо вони стабільно працюють і не залишають слідів. Якщо пральна машина часто працює на низьких температурах, капсули Ariel зазвичай добре розчиняються навіть у холодній воді.

menigorekДата: Пятница, Сегодня, 12:57 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Цитата kirilzhilenko80 ()
Я орієнтуюсь на кількість капсул у відрі, бо великі упаковки виходять вигідніше. Важливо дивитись, щоб упаковка була запаяна і не мала пошкоджень, бо в капсулах рідкі компоненти і вони швидко втрачають властивості при неправильному зберіганні. Для білизни беру варіанти зі свіжим ароматом, бо вони стабільно працюють і не залишають слідів. Якщо пральна машина часто працює на низьких температурах, капсули Ariel зазвичай добре розчиняються навіть у холодній воді.

Для вибору капсул зручно дивитися на конкретні серії, бо Ariel випускає кілька формул з різним складом. Якщо потрібно прати змішані речі, я беру універсальні, а для яскравих тканин вибираю Color, бо вони краще тримають колір.
Перед замовленням перевіряю фото саме тієї упаковки, яка продається, бо інколи дизайн оновлюють і важливо не переплутати лінійку. Я купував кілька разів через магазин Маудау https://maudau.com.ua/categor....d=ariel просто вводив назву капсул і дивився варіанти по кількості та ціні. Дивлюсь також на дату виробництва, бо свіжі партії краще розчиняються і стабільніше працюють. Ще порівнюю кількість прань у різних упаковках, щоб вибрати найвигідніший формат.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025