| AnastasiiaMykolaichuk44 | Дата: Вторник, Вчера, 11:14 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Не хочу переплачувати просто за бренд, але якщо дорожча модель реально спокійніша в житті, то може й є сенс.
|
| |
| |
| TetyanaKoval88 | Дата: Вторник, Вчера, 11:15 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Якщо користування щоденне, то я б точно дивився не тільки на стартову ціну. Бо коли хочеш купити поди на кожен день, головне — не наскільки красиво вони виглядають, а чи не почнуть тебе дратувати через тиждень. Я це зрозумів після кількох не дуже вдалих покупок. Один дешевший варіант працював нормально, але постійно ловив якісь дрібні приколи: заряд швидко танув, смак був нестабільний, картриджі поводились по-різному. І от саме тоді я зрозумів, що дорожча модель інколи — це не про понти, а просто про менше компромісів. Але тут теж без фанатизму: не все дороге автоматично хороше. Буває, що ціна роздута через бренд або новизну. Тому я зараз дивлюся так: якщо дорожчий девайс дає кращу батарею, більш стабільну роботу і менше шансів на нерви, то доплата виправдана. Якщо ж різниця лише в обгортці — ні. Коли останній раз вибирав, дивився кілька варіантів у Guru Vape і відсіював саме ті, де вища ціна не давала відчутного плюса для мого щоденного сценарію.
|
| |
| |