| wildstrawberryteam | Дата: Понедельник, Сегодня, 12:13 | Сообщение # 1 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
|
Добрий день! Підкажіть, чи є у когось контакти нормального юриста, який спеціалізується на пенсійних справах? Маю суперечку з Пенсійним фондом щодо нарахування пільгового стажу. Живу в Харкові, але через стан здоров'я мені важко їздити по місту. Шукаю спеціаліста, який може працювати дистанційно або проконсультувати онлайн, щоб не витрачати зайві сили. Поділіться відгуками, якщо хтось нещодавно вирішував подібні питання, буду дуже вдячний!
|
| |
| |
| kvoronina647 | Дата: Понедельник, Сегодня, 13:30 | Сообщение # 2 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
|
Так, це болюча тема для багатьох. Я теж мав проблеми з підтвердженням стажу і шукав дистанційну допомогу. Мені порадили звернутися до фахівців, які спеціалізуються на цьому напрямку. Надійні послуги адвоката по пенсійним справам у Харкові та Україні від компанії Правоконтроль ви можете знайти за посиланням https://pravocontrol.com.ua/ua/poslugy/advokat-po-pensijnim-spravam Вони працюють повністю онлайн у форматі дистанційної співпраці, що дуже зручно і заощаджує багато часу та нервів. Мені вони допомогли перерахувати пенсію без жодного візиту до офісу.
|
| |
| |