Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Септики під ключ у Хмельницькому – кого можете порадити?
misterbicipsДата: Четверг, Вчера, 22:19 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Привіт усім! Почав займатися облаштуванням будинку, і зараз дійшла черга до каналізації. Хочу замовити септик під ключ у Хмельницькому, щоб одна компанія зробила все повністю: від підбору до монтажу. Може, хтось уже проходив цей етап і залишився задоволений? Цікавить саме перевірений варіант, де працюють акуратно, не затягують терміни й нормально пояснюють усі нюанси. Буду дуже вдячний за ваші поради та власний досвід.

HzBoyДата: Четверг, Вчера, 22:26 | Сообщение # 2
Генерал-полковник
Статус: Offline
Давно читаю цей форум і вперше пишу відгук, але ситуація того варта, бо питання вибору септика для приватного будинку я вивчав дуже довго і пройшов через купу сумнівів перед тим, як зупинитися на бетонних кільцях і замовити монтаж. Спочатку думав про пластикові ємності, але в підсумку зрозумів, що бетон - це надійність на десятки років, стійкість до зсувів ґрунту і жодного ризику спливання при підніманні ґрунтових вод навесні, що у нас у районі Хмельницького дуже актуально. Компанія, яку обрав, взяла на себе абсолютно все: доставку кілець, оренду мініекскаватора і маніпулятора, роботу бригади, мені залишалося лише вказати місце і не заважати працювати. За один день ямa була викопана, кільця встановлені, всі з'єднання герметизовані, вентиляція виведена, і ділянку прибрали після себе так, що майже не видно слідів роботи. Минув рік, після встановлення септику https://septyk.com.ua  жодних нарікань, жодного запаху, жодних витоків, обслуговування потрібне раз на кілька років і коштує копійки порівняно з тим, що я мав би платити за підключення до міської мережі. Сусід вже теж замовив такий же септик після того, як побачив, як у нас все зроблено, і теж залишився в захваті від швидкості і якості роботи. Однозначно найкраще вкладення в комфорт приватного будинку, яке я зробив за останні роки.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2026