| dimon161987dim | Дата: Четверг, Сегодня, 17:44 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Якщо ви шукаєте незвичайну командну розвагу, цей рівень точно не залишить байдужими. Перед учасниками стоїть цікаве завдання — влучити в яскраві шестикутні мішені, що світяться на стіні. Тут важливі уважність, швидка реакція та точність кожного кидка. Час на проходження обмежений, тому доведеться діяти злагоджено та без зайвих вагань. Мені особливо сподобалося, що атмосфера постійно тримає в напрузі й мотивує рухатися швидше.
Актівіті - кімната Portal де кожен новий раунд стає справжнім випробуванням для команди. Щоб отримати максимальну кількість балів, необхідно не лише влучно кидати, а й правильно розподіляти ролі між учасниками. Я був приємно здивований тим, наскільки захопливою виявилася ця гра. З кожною хвилиною хотілося покращити свій результат і встановити новий рекорд.
Фінальна мета полягає в тому, щоб успішно завершити рівень до завершення відліку часу та набрати якомога більше очок. Такий формат чудово підходить як для друзів, так і для корпоративних команд, адже він поєднує азарт, активність і позитивні емоції. Після проходження я зрозумів, що із задоволенням повернувся б сюди ще раз, щоб перевершити власний результат і знову відчути драйв від кожного точного влучання.
|
| |
| |