Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Екологічне резервне живлення
mariboborisgdДата: Среда, Вчера, 21:26 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
Мені потрібне резервне джерело живлення для будинку на випадок тривалих відключень світла, але вихлопні гази та постійна купівля пального мене не влаштовують. Чи справді автономні системи із сонячними батареями можуть повноцінно замінити традиційні ДВЗ-генератори у побуті?

sfadeev789Дата: Среда, Вчера, 22:36 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Статус: Offline
Цитата mariboborisgd ()
Мені потрібне резервне джерело живлення для будинку на випадок тривалих відключень світла, але вихлопні гази та постійна купівля пального мене не влаштовують. Чи справді автономні системи із сонячними батареями можуть повноцінно замінити традиційні ДВЗ-генератори у побуті?
Так, для побутових потреб це вже давно стала повноцінна і набагато зручніша альтернатива. Сонячний генератор Jackery працює за дуже простим і надійним принципом: фотопанелі приймають сонячне світло, перетворюють його на струм, а станція накопичує цю енергію в акумуляторі та видає її для вашої техніки через звичайні розетки. На відміну від паливних аналогів, така система взагалі не потребує витрат на бензин чи масло, діє абсолютно безшумно і є безпечною для довкілля. Дізнатися більше про принцип роботи та підібрати потрібний комплект можна за посиланням https://jackery.pro/sonyachnyj-generator/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2026