Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Зручна скринька для опитувань і благодійних внесків
zayaarosДата: Суббота, Вчера, 11:46 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Я нещодавно допомагав організовувати благодійний ярмарок у нашому районі, і під час підготовки виникло питання, як правильно збирати добровільні внески та побажання відвідувачів. Спочатку ми хотіли поставити звичайну картонну коробку біля столу реєстрації, але швидко зрозуміли, що для публічного заходу це не найкраще рішення. Вона виглядає тимчасово, може деформуватися, а залишати в ній гроші протягом кількох годин не дуже зручно. До того ж ми планували запропонувати гостям заповнювати короткі анкети з відгуками про захід, тому потрібна була конструкція, куди можна опускати і паперові аркуші, і невеликі конверти. Під час пошуку відповідного варіанта я натрапив на https://postown.com.ua/ua/p1112882708-yaschik-dlya-sbora.html Мені сподобалася сама ідея спеціальної прозорої скриньки, яку можна поставити на стіл і використовувати без додаткового обладнання. На мою думку, скринька для збору грошей та анкет буде доречною не лише на благодійних заходах, а й під час громадських опитувань, виставок, презентацій або збору пропозицій від клієнтів. Важливо, щоб відвідувач одразу розумів призначення конструкції, тому ми вирішили додати окрему інформаційну табличку з коротким поясненням. Також заздалегідь визначили відповідальну людину, яка контролюватиме вміст і забиратиме внески після завершення заходу. Вважаю, що навіть такі невеликі організаційні деталі допомагають зробити процес зрозумілим і впорядкованим. Тепер хочу придбати окрему скриньку для наступної події, щоб не імпровізувати в останній момент. Можливо, хтось уже використовував подібні конструкції для збору відгуків або пожертв? Поділіться досвідом: на що варто звернути увагу під час вибору та розміщення такої скриньки?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2026