Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » САПР » Общие вопросы. » Весовые категории кикбоксинга
Весовые категории кикбоксинга
HzBoyДата: Воскресенье, 22.11.2020, 17:57 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Группа: Проверенные
Репутация: 2
Статус: Offline
Всем здравствуйте. Недавно я начал увлекаться кикбоксингом. Мне бы хотелось почитать более подробно о правилах и весовых категориях в этом виде спорта. Вы не знаете где найти эту информацию?
 
vasya195Дата: Понедельник, 23.11.2020, 08:01 | Сообщение # 2
Подполковник
Группа: Проверенные
Репутация: 0
Статус: Offline
Я решил начать заниматься кикбоксингом, но перед этим решил ознакомиться с правилами, разрядами и весовой категорией. Так вот нашел статью - https://www.thaikick.ru/muaj-ta....oksinge с этой информацией, где все более понятно расписано. Вы можете прочесть и все станет понятно вам, удачи!
 
Sergey5600Дата: Понедельник, 02.10.2023, 14:54 | Сообщение # 3
Подполковник
Группа: Проверенные
Репутация: 0
Статус: Offline
Стаття про зародження тайського боксу пропонує коротку, але інформативну подорож багатою історією цього стародавнього бойового мистецтва https://sparta.if.ua/tajskyj-boks-istoriya-vynyknennya/ Автор уміло простежує коріння тайського боксу, також відомого як Муай Тай, даючи читачам уявлення про його культурне та історичне значення. Оповідання вміло описує еволюцію тайського боксу, докладно описуючи його виникнення як форму самооборони під час конфліктів та воєн у Таїланді. Стаття проливає світло на злиття місцевих бойових мистецтв із військовою підготовкою, кульмінацією якого став розвиток тайського боксу як особливого бойового стилю. Крім того, стаття заглиблюється в культурні аспекти, пов'язані з тайським боксом, підкреслюючи його роль як спорту та шанованої традиції у тайському суспільстві. Від скромного початку до глобального явища розповідь відображає суть шляху тайського боксу, підкреслюючи ключові віхи та фактори, що сформували його розвиток.
 
Форум » САПР » Общие вопросы. » Весовые категории кикбоксинга
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:




Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024