|
Нужна хорошая клиника косметологии
|
|
| alfamir700 | Дата: Среда, 08.03.2023, 14:48 | Сообщение # 16 |
 Лейтенант
Статус: Offline
|
Есть в Киеве Университетская клиника , где в разделе департамент красоты можете посмотреть, какие пластические операции здесь делают. Я хочу себе тоже исправить перегородку носа, после травмы есть искривление. Уже консультировался и мне обещали здесь помочь. Это несложная операция, если нет противопоказаний. Обратитесь за консультацией, думаю, что Вам тут вернут молодость.
Сообщение отредактировал alfamir700 - Среда, 08.03.2023, 14:48 |
| |
| |
| kissstom | Дата: Понедельник, 16.09.2024, 17:59 | Сообщение # 17 |
|
Рядовой
|
Цитата oinvinter (  ) Нужна хорошая клиника косметологии, кто нибудь знает где найти можно клинику ? Жена хочет себе омоложение лица сделать Рекомендую медичний центр "Призма" для омолодження обличчя. Вони пропонують сучасні косметологічні процедури, такі як фотоомолодження, плазмоліфтинг та пілінги. Кваліфіковані дерматологи-косметологи нададуть індивідуальний підхід та професійну допомогу. Контактна інформація: Адреса: вул. Сагайдачного, 25 м. Київ, 04070 Телефон: +38 (044) 425-03-13 Сайт: https://prizma.ua/ Ваша дружина буде в надійних руках у професіоналів!
Сообщение отредактировал kissstom - Среда, 18.09.2024, 10:19 |
| |
| |
| mila-malinina-85 | Дата: Пятница, 18.04.2025, 11:55 | Сообщение # 18 |
 Подполковник
|
Варто уважно обирати таку косметологічну клініку та спеціаліста для себе
|
| |
| |
| LisaV | Дата: Суббота, 19.04.2025, 08:21 | Сообщение # 19 |
 Сержант
|
Цитата mila-malinina-85 (  ) Варто уважно обирати таку косметологічну клініку та спеціаліста для себе Так, я і сама це чудово розумію. Шукаю клініку в себе в Трускавці, бо маю надто проблемну шкіру та акне....
|
| |
| |
| AnastasiiaKrilova | Дата: Понедельник, 21.04.2025, 07:41 | Сообщение # 20 |
 Подполковник
|
Цитата LisaV (  ) Так, я і сама це чудово розумію. Шукаю клініку в себе в Трускавці, бо маю надто проблемну шкіру та акне.... Ну так, якщо шкіра проблемна та є акне - догляд за нею потрібно обирати ретельно і навряд чи тут справитись без кваліфікованого спеціаліста. Це добре, що ви такого хочете для себе знайти. В Трускавці дуже якісні косметологічні послуги https://ageless-esthetics.com.ua/uk....poslugi надають лікарі з клініки Ageless Esthetic Center . Там вчать доглядати за проблемною шкірою обличчя та проводять ряд корисних процедур для лікування акне
|
| |
| |
| hryniuk402 | Дата: Четверг, 16.10.2025, 21:07 | Сообщение # 21 |
|
Рядовой
|
Особисто я обрала Viva Clinic (https://viva.clinic/ua/beauty-centr/) для догляду за шкірою обличчя. Все дуже професійно: сучасне обладнання, комфортні кабінети і детальна консультація перед кожною процедурою. Результат після омолодження помітний вже після першого сеансу.
|
| |
| |