Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
надо сделать рентген, чтобы проверить, не сломана ли рука
looksjДата: Суббота, 28.10.2023, 02:16 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
я тут упал и у меня рука болит. Думаю, что надо сделать рентген, чтобы проверить, не сломана ли она. Но я не знаю, где в городе можно сделать рентген быстро и недорого.

jamiswilsonДата: Суббота, 28.10.2023, 04:57 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Рука болит, рентген нужен, но денег жалко. Добро пожаловать в мир медицины, где недорого - это редко. Погугли, найди клинику с хорошей репутацией, надеюсь, рука цела, а карман не обклеили наклейками с ценами.

HarosssaaДата: Суббота, 28.10.2023, 09:18 | Сообщение # 3
Подполковник
Ну и как-то вдруг засомневался в своем здоровье и решил пройти рентгеновские услуги https://csm-ul.ru/ Да, здоровье - это круто, и лучше узнать всё заранее. Сделал рентген, все оказалось в порядке, но успокоился только после этой процедуры.

vchornous1Дата: Вторник, 01.10.2024, 00:02 | Сообщение # 4
Рядовой
Я нещодавно отримав направлення на обстеження, але не зовсім розумію, які види діагностики можуть бути потрібні для визначення причин мого нездужання. Що мені варто знати про різні методи, такі як рентген, і як мені знайти місце, де зробити рентген у Києві, щоб отримати точні результати?

aiaibragimovaДата: Среда, 02.10.2024, 23:52 | Сообщение # 5
Лейтенант
Цитата vchornous1 ()
Я нещодавно отримав направлення на обстеження, але не зовсім розумію, які види діагностики можуть бути потрібні для визначення причин мого нездужання. Що мені варто знати про різні методи, такі як рентген, і як мені знайти місце, де зробити рентген у Києві, щоб отримати точні результати?

Діагностика є ключовою частиною медичного процесу, адже вона допомагає лікарям виявити причини симптомів і призначити відповідне лікування. Рентген — це один з найпоширеніших методів, який дозволяє отримати зображення внутрішніх органів та кісток. Він корисний для виявлення переломів, запальних процесів, а також для оцінки стану легенів. Щоб зробити рентген у Києві, ви можете звернутися до медичних установ, які спеціалізуються на діагностиці. Багато клінік пропонують онлайн-запис, що спрощує процес. Рекомендується також проконсультуватися з лікарем, який підкаже, чи потрібен саме рентген у вашому випадку, чи варто розглянути інші методи обстеження.

Kovalchuk_1989Дата: Воскресенье, 21.09.2025, 00:24 | Сообщение # 6
Лейтенант
Ще один варіант перевіреного місця для рентгену у Києві це VIVA https://viva.clinic/ua/rentgen/. Робив там знімок руки після травми, все швидко, цифровий рентген дає дуже чітку картинку, лікар одразу пояснив, що видно на знімку. Ціни адекватні, черги мінімальні, можна записатися онлайн. Для тих, кому потрібно швидко і надійно перевірити кістки після падіння, рекомендую.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025