надо сделать рентген, чтобы проверить, не сломана ли рука
|
|
looksj | Дата: Суббота, 28.10.2023, 02:16 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
|
я тут упал и у меня рука болит. Думаю, что надо сделать рентген, чтобы проверить, не сломана ли она. Но я не знаю, где в городе можно сделать рентген быстро и недорого.
|
|
| |
jamiswilson | Дата: Суббота, 28.10.2023, 04:57 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
|
Рука болит, рентген нужен, но денег жалко. Добро пожаловать в мир медицины, где недорого - это редко. Погугли, найди клинику с хорошей репутацией, надеюсь, рука цела, а карман не обклеили наклейками с ценами.
|
|
| |
Harosssaa | Дата: Суббота, 28.10.2023, 09:18 | Сообщение # 3 |
Подполковник
|
Ну и как-то вдруг засомневался в своем здоровье и решил пройти рентгеновские услуги https://csm-ul.ru/ Да, здоровье - это круто, и лучше узнать всё заранее. Сделал рентген, все оказалось в порядке, но успокоился только после этой процедуры.
|
|
| |
vchornous1 | Дата: Вторник, 01.10.2024, 00:02 | Сообщение # 4 |
Рядовой
|
Я нещодавно отримав направлення на обстеження, але не зовсім розумію, які види діагностики можуть бути потрібні для визначення причин мого нездужання. Що мені варто знати про різні методи, такі як рентген, і як мені знайти місце, де зробити рентген у Києві, щоб отримати точні результати?
|
|
| |
aiaibragimova | Дата: Среда, 02.10.2024, 23:52 | Сообщение # 5 |
Лейтенант
|
Цитата vchornous1 ( ) Я нещодавно отримав направлення на обстеження, але не зовсім розумію, які види діагностики можуть бути потрібні для визначення причин мого нездужання. Що мені варто знати про різні методи, такі як рентген, і як мені знайти місце, де зробити рентген у Києві, щоб отримати точні результати? Діагностика є ключовою частиною медичного процесу, адже вона допомагає лікарям виявити причини симптомів і призначити відповідне лікування. Рентген — це один з найпоширеніших методів, який дозволяє отримати зображення внутрішніх органів та кісток. Він корисний для виявлення переломів, запальних процесів, а також для оцінки стану легенів. Щоб зробити рентген у Києві, ви можете звернутися до медичних установ, які спеціалізуються на діагностиці. Багато клінік пропонують онлайн-запис, що спрощує процес. Рекомендується також проконсультуватися з лікарем, який підкаже, чи потрібен саме рентген у вашому випадку, чи варто розглянути інші методи обстеження.
|
|
| |