Всем привет, у вас есть какая-нибудь клиника на примете, над
|
|
Райнкард | Дата: Четверг, 01.12.2022, 15:03 | Сообщение # 1 |
![Райнкард](/.s/a/20/953268670.png) Генерал-майор
Статус: Offline
|
Всем привет, у вас есть какая-нибудь клиника на примете, надо сходить, а то со здоровьем всё плохо, продиагностироватся надо.
|
|
| |
AntonBerbatov | Дата: Пятница, 02.12.2022, 07:54 | Сообщение # 2 |
![AntonBerbatov](/.s/a/22/2-5.png) Генерал-лейтенант
|
Такая же проблема со здоровьем проблемы а хорошую клинику не могу найти, Самому бы нати.
|
|
| |
VampaeR | Дата: Пятница, 02.12.2022, 11:38 | Сообщение # 3 |
![VampaeR](/.s/a/26/153298205.png) Генерал-лейтенант
|
У меня тоже недавно были проблемы со здоровьем и мне посоветовали хорошую и качественную http://zdorovie-klinika.ru существует с 2006 года и жалоб нет. Многих пациентов уже вылечили
|
|
| |
kostrychk | Дата: Вторник, 27.12.2022, 13:47 | Сообщение # 4 |
Сержант
|
Интересно, вы в каких городах живете, что не можете найти врача и хорошую клинику? У нас таких проблем нет. Живу в городе Самара
|
|
| |
tanasamo | Дата: Среда, 28.12.2022, 12:48 | Сообщение # 5 |
Рядовой
|
kostrychk, может подскажете хорошего врача-гастроэнтеролога в городе? У меня сестра ищет, как раз там живет и никак найти не может приличного специалиста. С радостью ей порекомендую, если подскажете, кого
Сообщение отредактировал tanasamo - Среда, 28.12.2022, 12:49 |
|
| |
kostrychk | Дата: Четверг, 29.12.2022, 12:13 | Сообщение # 6 |
Сержант
|
Именно врача не подскажу, но могу посоветовать клинику медикал он груп. у них гастроэнтеролог есть https://medongroup-sam.ru/branches/gastroenterologiya/ могу посоветовать к ним сходить, клиника хорошая. Сам к ним хожу, только к другому специалисту
Сообщение отредактировал kostrychk - Четверг, 29.12.2022, 12:14 |
|
| |
GorBunoook | Дата: Суббота, 09.09.2023, 12:32 | Сообщение # 7 |
![GorBunoook](/.s/a/32/744820241.png) Полковник
|
Підписавши декларацію зі своїм лікарем https://pulseclinic.com.ua/services/declaration.html, я відчув, що оточений заботою та увагою до мого здоров'я. Тепер я завжди можу отримати професійну консультацію і нехай навіть це лише запитання про вітаміни, мене вислухають і нададуть корисні рекомендації.
|
|
| |
petrpetr_80 | Дата: Понедельник, 18.09.2023, 12:45 | Сообщение # 8 |
Генерал-майор
|
Цитата Райнкард ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/9/lastpost.gif) ) Всем привет, у вас есть какая-нибудь клиника на примете, надо сходить, а то со здоровьем всё плохо, продиагностироватся надо. Якщо необхідно негайно отримати оперативну та надійну медичну допомогу, я можу запропонувати звернутися за допомогою до багатопрофільного медичного центру з широким спектром якісних послуг, чималим діапазоном діагностичних можливостей, а також лабораторних та клінічних досліджень. Сучасний центр ЦСМ у Білій Церкві надає консультативну та лікувальну допомогу за найактуальнішими напрямками сучасної медицини, таких як лікар комбустіолог https://klinika-bilacerkva.com.ua/kombustioloh/. Запорука якості та надійності будь-якої медичної допомоги – це висококваліфікований медичний персонал та сучасне клініко-діагностичне обладнання. Медичний огляд проводять відомі фахівці, які мають багаторічний досвід та здатні забезпечити повноцінну діагностику, безпечне обстеження та ефективне лікування кожного пацієнта.
|
|
| |
ravatta | Дата: Вторник, 17.12.2024, 12:41 | Сообщение # 9 |
Полковник
|
Я б порекомендувала Вам клініку хрономедицини, тому що цей метод лікування більш щадний і, що найголовніше, ефективний. Завдяки хронотерапії можна позбутися захворювань і в той же момент не отримати зворотної реакції, адже тут не використовують медикаментозні препарати. Мій приятель нещодавно там Лікування Системного червоного вовчака проходив і йому вдалося позбавитися цього захворювання, так що скажу Вам сміливо, що хрономедицина - це найкраще в наш час, що тільки можна придумати.
|
|
| |