Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Мультипечі у Львові
LevchenkoДата: Суббота, 22.04.2023, 22:08 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Привіт всім! Мені потрібно купити мультипіч для своєї кухні, але я не знаю, на що звернути увагу при виборі. Які функції повинні бути у мультипічи, щоб він була зручною у використанні і приготуванні різних страв? Дякую!

ivaotliva12Дата: Суббота, 22.04.2023, 22:12 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Що тут казати – такий девайс є не на кожній кухні. А чому вирішили купити саме мультпеч, а не скажемо мультиварку? Мені просто цікаво як професійному кулінару.

ivaotliva12Дата: Суббота, 22.04.2023, 22:16 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Зрозуміло. Я займаюся професійною кулінарією і можу порекомендувати вам вибрати мультипіч з різними режимами приготування, наприклад, приготування на пару, смаження, тушкування, випікання тощо. Також важливо звернути увагу на розмір мультипічи - чим більший, тим більше страв можна готувати одночасно.
Рекомендую звернути увагу на бренди, які мають добру репутацію серед професійних кухарів, наприклад, Bosch, Tefal, Philips. Подивиться в магазині Алло https://allo.ua/ua/l-viv/mul-tipechi/ на мультипечі у Львові, є різні у каталозі. А якщо уважно почитати опис под вподобаними моделями то можна вибрати ту яка подобається. 

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025