Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
зробити пошук людей
dunducattiДата: Воскресенье, 16.06.2024, 14:54 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Як правильно зробити пошук людей за прізвищем та ім'ям? Чи є ефективні методи або інструменти для цього? Буду вдячний за поради та рекомендації!

na5kuДата: Воскресенье, 16.06.2024, 19:25 | Сообщение # 2
Рядовой
Так, я маю деякий досвід у цьому. Є кілька способів, які можна використати. Наприклад, соціальні мережі, такі як Facebook або LinkedIn, можуть бути дуже корисними. Також є спеціальні сайти, такі як Pipl або Spokeo, які дозволяють шукати людей за їхніми особистими даними.

Сообщение отредактировал na5ku - Воскресенье, 16.06.2024, 19:26

dunducattiДата: Воскресенье, 16.06.2024, 19:26 | Сообщение # 3
Сержант
Дякую за поради! А чи є якісь безкоштовні інструменти або сайти, які ти рекомендуєш?

na5kuДата: Понедельник, 17.06.2024, 06:43 | Сообщение # 4
Рядовой
Так, окрім соціальних мереж, можна спробувати безкоштовні ресурси, такі як Google або Bing. Іноді проста комбінація прізвища та імені в пошуковій системі може дати несподівані результати. Також є спеціалізовані сайти, які можуть бути корисними для пошуку інформації про людей.

dunducattiДата: Понедельник, 17.06.2024, 06:43 | Сообщение # 5
Сержант
Це дійсно цікаво! Дякую за поради. Я також знайшов корисну статтю, яка може допомогти розібратися в цьому питанні. Я раджу ознайомитися зі статтею на сайті "Нові економічні новини", де детально розглядаються методи пошуку людей за прізвищем та ім'ям. Ось посилання на пошук людей за прізвищем та ім'ям https://nenws.com/suspils....-im-iam .

na5kuДата: Понедельник, 17.06.2024, 06:44 | Сообщение # 6
Рядовой
Дякую за посилання! Обов'язково прочитаю цю статтю. Можливо, там знайду ще більше корисної інформації.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024