misterbicips | Дата: Пятница, 23.08.2024, 20:44 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Мені здається, що зараз час розвивати свої навички, тому я шукаю якісні онлайн-курси з фотографії. Чи могли б ви порадити які-небудь навчальні ресурси, що відомі своїм якісним контентом та досвідченими викладачами? Мене особливо цікавлять курси, які допоможуть підвищити мою майстерність у портретній та пейзажній зйомці. Хотілося б почути відгуки від тих, хто вже мав досвід навчання, та знайти місце, де б є сильна практична складова.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Пятница, 23.08.2024, 20:44 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Розумію ваше бажання вдосконалювати свої навички, особливо у такій креативній сфері, як фотографія. З особистого досвіду можу порекомендувати вам звернути увагу на фотошколу Зелений квадрат https://green4.photo/uk/photo_courses/start_online/ це чудове місце, де навчають різних аспектах фотографії, від теорії до практики. У них дуже кваліфіковані викладачі, які самі є практикуючими фотографами. Курси включають не лише лекції, а й майстер-класи, реальні фотосесії, обговорення робіт. Також велика перевага цієї школи в тому, що вони пропонують дистанційне навчання, тому ви зможете навчатися з будь-якої точки світу. Вважаю, що Зелений квадрат – це відмінний вибір для кожного, хто хоче глибше зануритися у світ фотографії і значно покращити свої навички.
|
|
| |