Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Потрібен постачальник для шоперів: де шукати?
misterbicipsДата: Вторник, 24.09.2024, 12:03 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Потрібна допомога з вибором постачальника шоперів. Планую розширити асортимент нашого магазину і додати до нього шопери різних розмірів. Однак не можу знайти підходящий варіант для оптових закупівель. Можливо, хтось може порадити перевірену компанію? Я готовий співпрацювати з виробниками, які пропонують стабільні поставки і гарну якість продукції. Які умови співпраці зазвичай пропонують компанії для оптових покупців?

HzBoyДата: Вторник, 24.09.2024, 12:29 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Якщо ти шукаєш де купити еко сумки оптом https://the-blub.com/pages/for-wholesale-buyers то точно варто звернути увагу на компанію The Blub. Я сам працюю з ними вже понад рік і залишився дуже задоволеним. По-перше, у них дуже гнучка система знижок для оптовиків, що дозволяє замовляти великі партії і при цьому економити. По-друге, вони постійно вдосконалюють свої моделі – від простих класичних шоперів до еко сумок з унікальними дизайнами. Це те, що зараз дуже популярно серед покупців. Що мені сподобалося – вони надають можливість наносити логотипи та різні елементи бренду на сумки. Це великий плюс, оскільки можна персоналізувати продукцію під потреби свого бізнесу. Замовлення приходять швидко, а якість завжди на висоті. До того ж, вони відповідають всім вимогам еко стандартів, що зараз дуже актуально. Моя порада – зв’яжись з їх менеджерами і обговори умови співпраці. Думаю, ти будеш приємно здивований рівнем сервісу і їхнім підходом до оптових замовлень. Вони дійсно зарекомендували себе як надійний партнер у цій сфері.

Сообщение отредактировал HzBoy - Среда, 25.09.2024, 12:25

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024