Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як вибрати ноутбук для навчання та роботи
LevchenkoДата: Воскресенье, 29.09.2024, 03:24 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Мені треба порада. Шукаю ноутбук, який підійшов би як для навчання, так і для роботи. Вимоги: щоб нормально тягнув офісні програми, презентації, а ще щоб можна було робити базові задачі по програмуванню і графіці. Але не розумію, які характеристики тут важливі. Допоможете розібратися?

HzBoyДата: Воскресенье, 29.09.2024, 03:25 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Вибір ноутбука завжди залежить від того, чим ти більше займатимешся. Якщо це навчання та офісні задачі, важливо, щоб процесор був хоча б середнього рівня, наприклад, i5 або Ryzen 5. Ще рекомендую не економити на оперативній пам'яті – краще взяти 16 ГБ. Для графіки, навіть базової, варто звернути увагу на те, щоб була хоча б дискретна відеокарта.

LevchenkoДата: Воскресенье, 29.09.2024, 18:47 | Сообщение # 3
Генерал-лейтенант
А що щодо екрана? Я чув, що для роботи важливо мати хорошу роздільну здатність, щоб очі не втомлювалися, особливо якщо працюєш по 6-8 годин на день. І ще цікаво, чи варто взагалі думати про сенсорний екран для таких задач?

misterbicipsДата: Воскресенье, 29.09.2024, 18:48 | Сообщение # 4
Генерал-лейтенант
Цитата Levchenko ()
А що щодо екрана? Я чув, що для роботи важливо мати хорошу роздільну здатність, щоб очі не втомлювалися, особливо якщо працюєш по 6-8 годин на день. І ще цікаво, чи варто взагалі думати про сенсорний екран для таких задач?

З екраном ти правий, чим вище роздільна здатність, тим краще для очей, особливо якщо довго працюєш. Я б радив брати Full HD, мінімум. Щодо сенсорного екрану – він може бути корисним, якщо ти багато працюєш із презентаціями або графічними матеріалами, але це не мастхев.

А от якщо хочеш перевірити варіанти, глянь каталог ноутбуків Xiaomi https://mi.ua/ua/products/notebooks/ в інтернет магазині Mi Store. Там великий вибір за цінами, і доставка по Україні працює. Xiaomi роблять непогані машини за адекватні гроші, можна знайти хороші варіанти для навчання та роботи.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024