Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Медикаменти які препарати вибрати для домашньої аптечки
misterbicipsДата: Понедельник, 30.09.2024, 18:08 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Хлопці, порадьте, що варто мати в домашній аптечці на всі випадки життя? Часто чую, що важливо мати ліки від головного болю, тиску, шлунка і т.д., але не хочу купити зайвого. Та й бюджет обмежений, тому хотілося б дізнатися, на що дійсно треба звернути увагу. А ще, чи варто брати щось для першої допомоги? Як у вас?

HzBoyДата: Понедельник, 30.09.2024, 18:09 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Ну, дивись, для початку треба мати базові речі, таблетки від головного болю, наприклад, парацетамол або ібупрофен, від температури — те саме. Додай щось для шлунка, типу активованого вугілля або Смекти. Ну і обов'язково бинти, антисептики, пластирі, щоб можна було швидко зреагувати на рани чи порізи. Щось складніше, думаю, не варто тримати вдома.

misterbicipsДата: Понедельник, 30.09.2024, 18:09 | Сообщение # 3
Генерал-лейтенант
А от що до ліків від тиску? Мій дідусь має гіпертонію, і я чув, що краще мати в аптечці якісь універсальні препарати, раптом що. Також чи варто щось на кшталт антибіотиків мати про всяк випадок, чи це вже зайве для дому? А щодо термінів придатності — як їх контролюєш?

LevchenkoДата: Понедельник, 30.09.2024, 18:10 | Сообщение # 4
Генерал-лейтенант
Цитата misterbicips ()
А от що до ліків від тиску? Мій дідусь має гіпертонію, і я чув, що краще мати в аптечці якісь універсальні препарати, раптом що. Також чи варто щось на кшталт антибіотиків мати про всяк випадок, чи це вже зайве для дому? А щодо термінів придатності — як їх контролюєш?

Щодо антибіотиків, краще не мати їх без призначення, вони не потрібні без конкретної інфекції, це ризик. А для гіпертоніків — так, можна тримати амлодипін або каптоприл, але тільки після консультації з лікарем.

Якщо шукаєш щось для всієї родини — обов'язково додай вітаміни, щось від алергії, наприклад, лоратадин, і препарати для підтримки імунітету. Щодо аптечки, можеш переглянути каталог медикаментів https://anc.ua/catalog/medikamenty-1 в онлайн аптеці АНЦ, там все є, від стандартних засобів до специфічних ліків. І доставка по Україні швидка, тож можна все зібрати в одному місці, а не бігати по різних аптеках.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024