Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Відливи для даху: поради
misterbicipsДата: Понедельник, 14.10.2024, 09:53 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Підбираю відливи для даху, але не можу визначитися з матеріалом та варіантами. Хочу, щоб це було надійно і довговічно, оскільки дах новий і не хочеться зайвого головного болю з ремонтом у майбутньому. Планую встановлювати відливи на будинок з металочерепицею, тому думаю, що краще брати водостічну систему, яка підходить для цього типу покрівлі. Можливо, у когось є досвід із вибором і установкою? Які варіанти краще розглядати — пластикові чи металеві? Чи варто звертати увагу на додаткові елементи, як-от трійники або коліна? І які труднощі можуть виникнути під час монтажу, якщо встановлювати самостійно?

HzBoyДата: Понедельник, 14.10.2024, 13:43 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Щодо відливів, то з власного досвіду скажу, що найбільше має значення якість матеріалу та легкість монтажу. У мене на дачі встановлені пластикові відливи KROP від компанії Пан Дах, і вони служать уже кілька років без жодних проблем. Пластикові відливи стійкі до корозії та ультрафіолету, що особливо важливо для нашого клімату. Пластик також набагато легший у монтажі, особливо якщо робиш це сам. Але якщо ти більше довіряєш металевим конструкціям — теж непоганий варіант, хоча вони дорожчі та можуть бути важчі в установці. Щодо додаткових елементів, як-от трійники чи коліна, обов'язково подумай про них — це полегшить збір дощової води та продовжить термін служби системи. Раджу звернутися до компанії Пан Дах, яка утвердилася як ведучий спеціаліст у цій галузі. Вони мають рiзнi відливи для даху https://pandah.com.ua/catalog/vodostichna-systema і зможуть допомогти з вибором та установкою.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024