HzBoy | Дата: Вторник, 29.10.2024, 16:50 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Постала перед вибором нового апарата для перманентного макіяжу, бо старий почав підводити. Працюю вже п'ятий рік і зрозуміла, що для якісного результату треба інвестувати в сучасне обладнання. Дивлюся на кілька моделей, є бажання спробувати бездротові - вони здаються зручнішими, особливо коли майже увесь день працюєш, і відсутність дротів допомагає не відволікатися на них. Але цікавить, як вони працюють на довготривалій основі? Чи не падає потужність? Знаю, що пігменти та голки теж дуже важливі, а не тільки сам апарат. Ще питаюся, чи є реальна різниця між пігментами різних брендів, адже бачу, що деякі з них значно дорожчі. Якщо хтось має досвід і вже випробував різні варіанти, порадьте, будь ласка! На чому зупинилися ви і які плюси/мінуси відчули?
|
|
| |
savicheka | Дата: Вторник, 29.10.2024, 17:05 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Кілька років тому сама стояла перед вибором апарату, тож розумію, про що мова. Дійсно, бездротові моделі зручніші, особливо для великих обсягів роботи. Проте важливо звернути увагу на батарею - якщо вона швидко сідає, то вам це тільки додасть клопотів. З мого досвіду, краще взяти такий апарат, де можна батарею змінити, щоб завжди була запасна. І ще важливо, щоб апарат мав стабільну потужність на всіх рівнях. Щодо пігментів - тут теж є нюанси. Дешевші пігменти інколи швидше вигоряють або дають неприродні відтінки, особливо через рік після нанесення. Тому я завжди беру у перевіреному місці - магазин все для татуажу https://ipiccadilly.com/ - там вони є різних брендів і порадять, який краще підходить для певного типу шкіри, щоб пігмент виглядав природньо і тримався довше. До речі, у цьому ж магазині є різні апарати, і консультанти можуть допомогти підібрати той, що підійде саме для ваших потреб. Вони добре розуміють, що важливо для майстра, і це великий плюс, бо не раз консультувалася, коли змінювала обладнання. До того ж, все, що я там купувала, служить ідеально, а якщо були питання, завжди підказували. Так що раджу спробувати звернутися саме туди.
|
|
| |