Онлайн курси для початкових фотографів
|
|
vasya195 | Дата: Суббота, 28.12.2024, 22:28 | Сообщение # 1 |
![vasya195](/.s/a/21/987025774.png) Полковник
Статус: Offline
|
Я тільки починаю цікавитись фотографією і хочу дізнатися, які онлайн курси для початківців можуть допомогти мені освоїти основи цієї справи. У мене є базові знання, але хочеться поглибити розуміння композиції, експозиції, а також навчитися працювати з різними типами камер. Чи є курси, які охоплюють ці теми, і чи варто проходити їх, якщо я ще не визначився, в якому напрямку фотографії хочу розвиватися? Що саме потрібно знати на старті, щоб зробити перші кроки в професійній фотографії?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Суббота, 28.12.2024, 22:29 | Сообщение # 2 |
![Levchenko](/.s/a/38/69345931.png) Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Я рекомендую звернути увагу на школу фотографії Зелений квадрат https://green4.photo/uk/photo_courses/start_online/ вони пропонують онлайн курси, які є ідеальними для початківців, адже навчання побудовано так, щоб ти міг освоїти основи фотографії і на практиці зрозуміти, як працює камера. В курсах йдеться про базові налаштування, освітлення, композицію, а також техніки, які використовуються професіоналами для створення якісних знімків. Навчання проходить в інтерактивному форматі, з доступом до консультацій викладачів, що дає змогу задавати питання та отримувати зворотний зв'язок. Також після закінчення курсу ти отримаєш сертифікат, що може стати хорошим доповненням до портфоліо.
|
|
| |