olkamaslova761 | Дата: Четверг, 18.09.2025, 16:29 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Привіт усім! Хочу спробувати новий відтінок, але завжди трохи боюся, що волосся стане сухим і ламким. Може хтось поділитися лайфхаками, як обрати фарбу, щоб мінімізувати шкоду? Я готова до експериментів, але хочеться робити це максимально безпечним способом. Можливо, є варіанти з додатковим доглядом у комплекті?
|
|
| |
la2217596 | Дата: Четверг, 18.09.2025, 16:52 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Я люблю експериментувати з кольором волосся, але завжди обираю фарби, які бережуть структуру волосся, бо знаю, як легко його пошкодити. Раніше часто шкодувала через дешеві фарби, бо вони сушили волосся і колір був непередбачуваний. Зараз мій фаворит — фарба для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml вона забезпечує насичений колір, блиск і м’якість волосся. Особливо подобається, що її можна наносити навіть на чутливу шкіру, і волосся не псується після фарбування. Я замовляю її в інтернет-магазині Headstore, де завжди великий вибір відтінків і можна швидко отримати замовлення додому. Колір виглядає натурально, навіть коли довго перебуваю перед монітором під яскравим світлом. Фарба рівномірно лягає і не залишає плям, а волосся після неї приємне на дотик. Тому я впевнено можу сказати: не варто економити на фарбі, бо результат того вартий.
|
|
| |