la2217596 | Дата: Пятница, Вчера, 18:00 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Хай! Сідаю грати в GTA 3 після довгої паузи і хочу трохи поекспериментувати з усім арсеналом. Але старі списки чітів здаються мені сумнівними. Хтось може підказати, де реально знайти робочі коди на всі види зброї? Буду дуже вдячна за поради та лайфхаки, бо хочеться зробити гру ще цікавішою!
|
|
| |
HzBoy | Дата: Пятница, Вчера, 18:03 | Сообщение # 2 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
|
Граю в GTA 3 вже кілька років і завжди шукаю способи урізноманітнити свій досвід. Коли я знайшла статтю на Gameverse з усіма чіт-кодами https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-3/ я була у захваті! Це справжня знахідка для тих, хто любить відкритий світ і хоче експериментувати без обмежень. Чіти дозволяють спробувати різні трюки, підвищити швидкість або навіть викликати незвичні транспортні засоби, що робить гру неймовірно веселою. Я часто використовую їх, щоб легко пройти складні місії або просто насолодитися вільною їздою по Ліберті-Сіті. Крім того, завдяки Gameverse я завжди в курсі новинок і порад щодо ігор. Використання чітів дійсно робить ігровий процес більш гнучким і захоплюючим, а можливість зберігати результати після експериментів додає ще більше радості. Тому для всіх геймерів я щиро рекомендую перевірити цю статтю.
|
|
| |