| HzBoy | Дата: Суббота, 15.11.2025, 13:42 | Сообщение # 1 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
|
Яка на вашу думку в Україні краща служба міжнародної доставки, щоб без косяків? Хочу співпрацювати на постійній основі.
|
| |
| |
| la2217596 | Дата: Суббота, 15.11.2025, 14:51 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Так, знайти перевірену компаныю не так просто. Давно працюю з міжнародними відправленнями і можу чесно сказати, що логістичні рішення від GlobalPost стали для мене справжнім відкриттям. Компанія працює швидко, акуратно й без зайвих бюрократичних складнощів, а це саме те, що потрібно бізнесу. Мої посилки тепер без проблем доходять у США, Канаду та країни Європи, причому в чітко зазначені терміни. Приємно, що тут одразу зрозуміли мої потреби та запропонували оптимальний тариф, який реально допоміг зекономити бюджет. Особливо хочу підкреслити сервіс, бо хлопці на зв’язку завжди, відповідають дуже людяно і професійно. Якщо хтось шукає стабільність у міжнародній доставці, я точно раджу придивитися до GlobalPost. І обов’язково прочитайте статтю: GlobalPost розширює міжнародну мережу доставки – тепер посилки доступні з будь-якої точки світу https://molbuk.ua/news....tu.html вона круто пояснює можливості компанії та нові маршрути.
|
| |
| |