| rostikgrin1989 | Дата: Вторник, Сегодня, 15:14 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
|
Нещодавно стояло завдання закупити велику партію упаковки для сипучих матеріалів, і я довго шукав адекватного постачальника, щоб не переплачувати посередникам. Переглянув кілька варіантів, але в результаті зупинився саме на виробнику, бо це реально вигідніше і спокійніше з точки зору якості. Важливо було, щоб біг-беги були міцні, витримували навантаження і не підводили під час транспортування.
У підсумку на сайті компанії UkrBagPak переглянув біг беги ціна — і залишився задоволений. По-перше, великий вибір різних варіантів (за розмірами, щільністю, типом ручок), можна підібрати під конкретні задачі. По-друге, ціни при оптовій закупці реально адекватні, особливо якщо порівнювати з перекупниками. І ще плюс — нормальна комунікація, швидко відповідають і допомагають визначитися з вибором.
Особисто для мене було важливо, що це прямий виробник, без зайвих накруток. Я вже кілька разів брав у них біг-беги — жодних проблем не виникало. Тому якщо хтось шукає, де купити оптом в Україні — раджу придивитися, варіант перевірений на практиці
|
| |
| |