| vitalysgvitaly | Дата: Пятница, 17.07.2026, 06:24 | Сообщение # 1 |
|
Генералиссимус
Статус: Offline
|
Сучасне брендування одягу включає не тільки класичний друк, а й вишивку, сублімацію, термоперенос та DTF-технології. Завдяки цьому можна наносити логотипи практично на будь-який тип текстилю. Це актуально як для корпоративної форми, так і для рекламної продукції чи мерчу. Багато компаній зараз замовляють комплексне оформлення корпоративного стилю в одному місці. пошиття футболки поло на замовлення з логотипом : avs-creative.com.ua .
|
| |
| |
| dunducatti | Дата: Вторник, 04.08.2026, 14:12 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
Статус: Offline
|
Тема брендування зараз дуже актуальна, бо важливо, щоб одяг виглядав не тільки стильно, а й охайно, особливо якщо мова про команду чи якийсь проєкт. І тут база має бути якісною, інакше навіть хороший логотип не врятує. Я якраз шукав щось подібне і натрапив на сайт з одяг для жінок. Вирішив перевірити і спробував одяг жіночий сорочки та лонгсліви через https://twice.com.ua/103-sorochki-ta-longslivi. І чесно, результат мене приємно здивував речі виглядають акуратно, добре сідають і комфортні в носінні, що якраз важливо для таких задач. Після цього зрозумів, що коли база нормальна, то і будь-яке брендування виглядає набагато краще. У мене цей варіант реально зайшов, тому можу порадити звернути увагу.
|
| |
| |