Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Будівництво та проектування складів-ангарів

Будівництво та проектування складів-ангарів

11:14

Швидкомонтовані конструкції з каркасом з металоконструкцій і окремі модулі з сучасними кліматичними системами

Місце для зберігання товарів є обов'язковим для всіх компаній, які займаються товарообігом. У більшості випадків найбільш економічно ефективним рішенням виявляється будівництво та проектування складів-ангарів з нуля. Стелажі є обов'язковим елементом будь-якого складського приміщення, за допомогою яких легко систематизувати і обслуговувати товарні групи. Ви дізнаєтеся далі в цій статті про будівництво овочесховищ під ключ, адже швидкобудуюємі будівлі - найбільш оптимальний варіант.

Що варто знати про такі інвестиції по цій темі? Які наступні етапи будівництва об'єкта такого типу і на що повинен звернути увагу інвестор?

Вибір технології

Першим етапом роботи по створенню складу є розробка концепції та вибір технології. Багато що залежить від специфіки того чи іншого залу - його призначення, розмірів і індивідуальних потреб і можливостей інвестора. В даний час найбільш популярні два способи зведення складських приміщень - це легкі сталеві конструкції і зали зі збірного залізобетону. Кожне з цих рішень має свої переваги. Сталеві зали відрізняє легкість і швидкість збірки, легкість і універсальність. У свою чергу, залізобетонні конструкції надзвичайно довговічні і стійкі до шкідливих атмосферних чинників, вони також надають безліч конструктивних можливостей, а завдяки збірці елементів вони будуються відносно швидко. Таким чином, остаточний вибір технології залежить від індивідуальних умов і переваг.

Проектування

Вибір технології є лише одним з елементів розробки концепції будівництва складу. Наступний критерій - розмір об'єкта. Залежно від типу і кількості товарів, які будуть зберігатися в даному залі в майбутньому, буде визначена ширина і висота будівлі. Багато що також залежить від методів зберігання, наприклад, з піддонами або полицями. Варто також розглянути умови, які будуть переважати в даному залі - чи може він бути неізольованим або ізольованим, які потреби в його вентиляції, освітлення та обігріву. Такі установки варто розглянути вже на стадії розробки концепції та включити їх до проекту.

Будівництво

Самого проекту недостатньо, далі йде будівництво. Вам також необхідно буде виконати формальності, включаючи отримання дозволу на будівництво, а також підготовку ділянки. Тільки на наступному етапі ви можете побудувати фундамент і правильне будівництво залу. Варто зазначити, що на ринку працюють компанії, що спеціалізуються на комплексному обслуговуванні даного виду інвестицій. Такі компанії пропонують послуги з проектування, будівництва та генерального підряду для виробничих, складських і виробничих цехів. Використання цього типу пропозиції - зручність і економія, а також гарантія високої якості реалізації.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024