Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Які переваги мають розпашні шафи

Які переваги мають розпашні шафи

00:01

Рівень комфорту житлової кімнати багато в чому залежить від того, які в неї підібрані меблі по конструкції, дизайну. Вкрай модно останнім часом оточувати себе в спальній, дитячій кімнаті або вітальні білими предметами меблів, які виглядають чудово. Це справді простий спосіб наповнити будинок красою та затишком без шкоди для практичності та комфорту домочадців. Далі про те, якими перевагами має шафа розстібна біла, як вписати такі меблі в житловий інтер'єр, а також про те, як зберегти її красу максимально тривалий час. Замовити такий шкаф ви можете тут https://lux-mebli.net/g39182977-rozpashni-shafi.

Різновиди

Сьогодні розстібні шафи білі дуже різноманітні за матеріалом виготовлення, своєю конструкцією, застосованими декоративними елементами, призначенням.

Виходячи з конструкції розстібних моделей, виділяють:

  • вузькі пенали з одними дверцятами - оптимальні для обмежених за площею приміщень або кімнат з нішами, куди зручно вмістити вузьку шафку. Такі вироби характеризуються гарною місткістю, компактністю, лаконічністю дизайну;
  • Двостулкові вироби з поличками є чудовим варіантом для дитячої кімнати, спальні або просторого коридору. Відрізняються високими показниками місткості, практичністю, але потребують достатньо місця для встановлення;
  • тристулкові моделі з поличками та відділом для довгого одягу на вішалках. Мають три розстібні двері, тому часто відрізняються великими габаритами, що дозволяє вмістити в таку шафу велику кількість різноманітного одягу. Але варто розуміти, що актуальні тристулкові моделі для просторих спалень, віталень, великих за площею вхідних груп приватних будинків.

Оформлення фасаду

Сьогодні для прикраси фасадів шафи білої розстібної виробники використовують безліч різноманітних матеріалів з різними експлуатаційними параметрами.

Далі описані технології декору, що найчастіше застосовуються:

  • розстібні шафи з глухими фасадами. Дозволяють завуалювати внутрішній вміст меблів, тому часто купуються з метою вирішення питання раціонального зберігання одягу та взуття. Тому моделі з глухими дверцятами часто вибирають для спалень, вхідних груп, дитячих кімнат. А щоб урізноманітнити дизайн моделей, виробники застосовують лакові покриття, пігменти з матовим ефектом, різноманітний декор у вигляді накладних панелей;
  • моделі зі скляними дверцятами без рамки. Скло може бути повністю прозорим або напівпрозорим, кольоровим, матовим, мати піскоструминний принт. Таким чином, можна підібрати модель під будь-який стиль у дизайні приміщення. Особливо гарні такі фасади в маленьких за розмірами приміщеннях, оскільки виглядають легко, не громіздко;
  • конструкцій зі скляними дверцятами в дерев'яні кадру. Це класичний спосіб декору фасадів шафи з дверцятами, що відмінно підходить для віталень, робочих кабінетів, бібліотек;
  • фотодрук — незважаючи на той факт, що деякі впевнені в недовговічності моди на фотодрук, практика показує, що такі фасади користуються популярністю.

Особливості кольору

Колірне рішення меблів дуже важливе питання при дизайні приміщень будь-якого розміру та призначення. Підібравши вдалий варіант, можна візуально скоригувати форму та розмір простору, додати кімнаті затишку та краси, привнести до неї нотки вишуканості, строгості.

Лаконічна по дизайну біла шафа все частіше підбирається вітчизняним покупцем для будь-яких за розміром кімнат у міських квартирах і заміських котеджах. Це унікальні за своєю естетикою меблі, переваги яких складно не помітити. Білі меблі з відчиненими дверима виглядають ошатно і урочисто, дозволяють візуально розширити вузький простір, зробити його більш світлим, затишним, комфортним для проживання.

Не варто думати, що білий колір одноманітний, виглядає занадто класично, не відповідає модним тенденціям. Для любителів чогось нестандартного можна підібрати безліч відтінків цього кольору: молочний дуб, маренго, перлинний, платина. Меблі в такому кольорі здивують своєю красою і тонким стилем.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024