Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Килими, доріжки, килимове покриття в Україні

Килими, доріжки, килимове покриття в Україні

18:18

Як вибрати і купити килим?

Як ви думаєте, килим якої країни, на вашу думку, найбільш затребуваний, якісний і дорогий? Правильно, - це перський килим в Києві, який ви можете замовити на сайті ratio.ua. Полотна, соткание майстрами з міста Кум, є одними з найбільш затребуваних серед покупців. Адже їх особливостями стали висока щільність (може сягати півтора мільйона вузликів на один квадратний метр), найтонші візерунки, різноманітна колірна гамма - саме це робить їх світовими шедеврами.

Перед тим, як вибрати килим з Кума, вам потрібно трохи дізнатися про те, як виробляються дані полотна. Дізнавшись це, ви зможете швидше зробити покупку і вибрати більш якісний виріб і навіть за нижчою ціною. Ринок килимових виробів в Ірані дуже різноманітний, адже в ньому можна відшукати будь-який виріб, навіть старовинне. Ви можете відповісти на питання: чим старовинний килим відрізняється від сучасного? Відповідь на це питання дуже проста: зовнішній вигляд старовинного вироби набагато солідніше, ніж нового.

В Україні килими "у віці" можуть стати більш цінними, ніж їх сучасні "родичі". Звичайно, нові килими ткутся за стародавніми звичаями і можуть нічим не поступатися перед килимами столітньої витримки, крім зовнішнього вигляду. Вироби ручної роботи дуже якісні і цікаві, але якщо їх порівняти з покриттями промислового виробництва, то можна знайти досить багато відмінностей, адже іранські килими вимагають дуже великих вкладень на закупівлю матеріалів.

Тому власники заводів по виробництву перських килимів трошки лукавлять - вони використовують не натуральні фарби, а штучні, які набагато дешевше. Килими з хромовими барвниками дуже стійкі до вологи - не "течуть", а також більш міцно кріпляться на пряжі. Можливість зробити дешевше виробництво дуже на руку не тільки виробникові, а й самому покупцеві, адже такі полотна трошки дешевше. Але справжні цінителі іранських килимів все-таки намагаються купувати вироби тільки ручної роботи, і тільки з натуральними фарбами, адже таке виробництво полотен в даний момент дуже рідко. Тим більше, що такі килими мають дуже привабливий зовнішній вигляд, а їх особливістю є те, що вони не псуються з часом.

Ви теж хочете стати цінителем старовинних килимових полотен, але не знаєте де можна ще килим купити? У нашому інтернет магазині ratio.ua надано найширший асортимент перських килимів, серед яких можна знайти не тільки сучасні, виготовлені за останнім словом моди, але і старовинні, з витримкою тридцяти -сорока років. Наша компанія може запропонувати товар за доступними цінами кожній людині.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024