Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Підбарабання для імпортних та вітчизняних комбайнів

Підбарабання для імпортних та вітчизняних комбайнів

23:29

Ремонт підбарабань і наставок підбарабань проводиться при деформації планок у вертикальній площині у напрямку руху хлібної маси, зношування планок по висоті, деформаціях прутків, руйнування щік і поперечних планок.

Вигнуті або обірвані прутки виправляють або замінюють. Тріщини зварних швів, бічних планок заварюють зварюванням. Планки підбарабань та наставок підбарабань повинні бути прямолінійними. Допустима неплощинність планок у напрямку руху хлібної маси та у вертикальному напрямку – не більше 2 мм.

Для виправлення планок у поперечному напрямку використовують спеціальний ключ із двома стійками, які мають прорізи, що відповідають за розмірами товщині планок. На деформовані плівки встановлюють стойки пристосування. Потім підводять упор до місця найбільшого вигину і плавно повертаючи важіль, правлять планки. Після вирівнювання у разі руйнування зварного шва планки приварюють до щік і ребрів жорсткості, а прутки, що вийшли з отворів, ставлять на місце.

Порушення кривизни робочої поверхні підбарабання визначають за допомогою шаблону. Радіус основного підбарабання комбайнів «Нива» та «Колос» складає 310+ 0,5 мм, «Єнісей» 287+0,5 мм.

Підбарабання перевіряють у п'яти перерізах. Якщо проміжок між шаблоном і планками більше 2 мм, то каркас підбарабання правлять на пресі.

У планках підбарабання насамперед зношуються передні грані. Округлення робочих планок граней має перевищувати 1,5 мм. Його перевіряють радіусним шаблоном або радіусомером. При зношуванні граней більш допустимого значення підбарабання переставляють, повернувши їх на 1800 так, щоб задні зношені кромки виявилися попереду, або розточують. Після розточування робочі грані планок основного підбарабання повинні знаходитися на дузі з радіусом 314 мм у комбайнів «Нива» та «Колос» та 291 мм у комбайнів «Єнісей».

Після ремонту та складання молотильного апарату має бути проведене основне регулювання підбарабання. Правильність регулювання у комбайнів «Нива» та «Колос» перевіряють після встановлення важеля на першому зубі сектора. Зазори між бичами барабана і планками повинні мати такі значення на вході молотильного апарату - 18+ 1 мм у зоні з'єднання надставки з основним підбарабанням - 14+ 1 мм на виході 2+ 1 мм, у комбайна «Єнісей» - відповідно 20+ 1 і 7 + 1 для першого барабана та 18+ 1 мм та 6+ 1 для другого барабана.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024