Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Виробництво будівельного матеріалу для покрівлі. Як вибрати натуральну черепицю в Україні?

Виробництво будівельного матеріалу для покрівлі. Як вибрати натуральну черепицю в Україні?

01:46

Керамічна черепиця - матеріал, що відкриває великі можливості для архітекторів або дизайнерів. Вона має безліч квітів, різноманітні форми випуску і текстуру поверхні, що дозволяє кожному створювати цікаві проекти. Заказати черепицю можна тут https://citybud.in.ua/krovlya/naturalnaya-cherepitsa.

Завжди можна знайти такий варіант керамічної черепиці, який відмінно впишеться в стиль будівлі і підійде по формі покрівлі, красиво її обігруючи. І це дозволяє втілювати архітекторам найцікавіші ідеї, створюючи:

  1. Складну форму поверхонь.
  2. Оригінальну геометрію покрівлі, криволінійні контури.
  3. Необхідні для втілення проекту кути нахилу покрівельних скатів.

А то, що ви можете купити керамічну черепицю, яка простоїть століття, оскільки є одним з найбільш довговічних матеріалів для покрівлі, стане приємним бонусом. Будова з черепичним дахом буде радувати не одне покоління. На термін служби не впливає той тип поверхні черепиці, на якому ви зупинилися, це може бути і натуральна, і глазурована, і ангобірована.

Вибираючи черепицю з будь-яким покриттям або без нього, отримаєте якісну покрівлю, яка захистить від негоди, сприятиме створенню комфортного клімату в будинку і в холодну зимову пору, і жаркими літніми днями. Вона прослужить вам багато років, і не виникне необхідності в капітальному ремонті або заміні покрівлі.

Але як все-таки зробити вибір, яка черепиця буде краще? На це вплине стиль будови і все його особливості, придумані архітекторами.

Натуральні кольори керамічної черепиці - насичені червоно-коричневі відтінки, приємні для ока. Саме так виглядає кераміка не покрита нічим, а її колір виходить при зміні властивостей глини і міститься в ній окису заліза. Для цього необхідно вплив високої температури, оскільки при випалюванні вироби отримують коричневий колір і його червонуватий відтінок.

З плином часу колір черепиці змінюється, вона стає більш темною, а присутність патини робить її схожою на старовинні вироби. Таке оформлення покрівлі доречно в стилі кантрі або при стилізації будови в замковому стилі. Покрівля додасть йому закінченості і зробить впізнаваним.

Це два види декоративного покриття, яке використовується у виробництві натуральної черепиці:

Глазур виглядає як тонке скло на поверхні плиток, після випалу він закріплюється на черепиці, стаючи твердим.

Ангоб можна віднести до менш радикальним варіантів, оскільки до порошкоподібної глини додаються мінеральні барвники. У процесі випалу і хімічної реакції вони проявляють себе, змінюючи колір виробів.

Кераміка з глазур'ю вважається одним з найбільш естетичних способів, створених для обробки натуральної черепиці. В результаті кольори стають яскравішими і соковитими, з вираженою чистотою, а глянсова поверхня робить вироби більш привабливими.

Крім того, що глазур робить черепицю яскравішою і підкреслює колір, таке покриття захищає її від впливу вологи: пори закриті, і проникнути в них неможливо. Більш того, коли на гладку покрівлю потрапляє вода, з неї змивається весь бруд і вона знову виглядає як нова.

Глазурована черепиця підходить для найсучасніших будівель, вона також буде хороша і для «пряникових» будиночків, як ніби зійшли зі сторінок казки.

Для нанесення ангоба на вироби тонким шаром використовують розпилювач, далі їх обпалюють при температурі тисяча градусів. Так створюється матова, кілька пориста поверхня. У нашому кліматі цей метод є відмінним, покриття не порушується при різкій зміні температури: на поверхні плиток не з'являються тріщини, вони не вицвітають.

З плином часу черепиця з ангобом не змінюється, а м'які, приглушені тони, які виходять при такому покритті, відмінно виглядають і в класичному стилі, і в сільському.

Кожен сам вибирає покрівельний матеріал для свого будинку, однак, знаючи всі особливості керамічної черепиці та її покриттів, можна вибрати найбільш підходящий. Варто постаратися з вибором, і тоді покрівля стане завершальним штрихом до будови.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024